Over ons

DBS De Bruijn Streekproducten

De Bruijn Streekproducten (DBS) is ontstaan uit Het Bruijntje Boerderij & Streekproducten en heeft zich tot doel heeft gesteld De Lekkerste Streekproducten uit Brabant en omstreken te promoten. Zij ondersteunt door verkoop en distributie boeren, en tuinders en ambachtslieden die hun focus hebben liggen op de productie van deze waardevolle producten vaak volgens oud recept.

We richten ons op de verkoop van de Puurste Zuivel, en de distributie van ambachtelijk geproduceerde houdbare producten zoals: fruitsappen, boerenkazen, confituren, bakmixen, bieren, wijnen, etc.  

Korte lijnen zorgen ervoor dat de producent een eerlijke prijs krijgt en de klant een goed product. 

De producten geleverd door ons, voldoen aan de volgende criteria, geteeld of ambachtelijk geproduceerd bij voorkeur in Brabant, en positief onderscheidend van de massa.

De producten worden op relatief kleine schaal gemaakt, waardoor ze een uniek karakter hebben.

De producten worden verkocht in de verpakking, en onder de naam van de de lokale producent zodat de klant weet waar de producten vandaan komen, en door wie de producten gemaakt worden.

Kort samengevat, het komt er op neer dat we de producten van DBS onderscheiden door kwaliteit en herkenbaarheid, en zijn we daarmee uitermate geschikt voor speciaalzaken en boerderijwinkels.  

Onze partners

De Bruijn Streekproducten werkt nauw samen met zowel de producenten als met de verkopers.  Beide vormen een belangrijk onderdeel in de keten. Door korte lijnen houden en we de kosten laag en de informatie-uitwisseling optimaal. 

De Bruijn Streekproducten maakt samen met de producenten een keus welke producten geschikt zijn voor het assortiment en hoe ze gepresenteerd worden tegen welke prijs.

Hierdoor hebben de verkooppartners keuze uit het beste en lekkerste streekproducten van Brabant.  Zij worden bij hun keus persoonlijk geadviseerd worden door De Bruijn Streekprducten.

Bestellen

Nadat we persoonlijk met u kennis gemaakt hebben, krijgt u een inlogcode en zijn onze producten direct te bestellen via deze site.  Met een minimale bestelhoeveelheid van € 50,- per bestelling worden producten gratis bezorgd door heel Brabant. 

Productschap Streekproducten 

Verkooppartners kunnen er ook voor kiezen een schap van Brabantse streekproducten weg te zetten in de winkel. De Streekproducten worden dan gezamelijk gepresenteerd in één schap.  Dit schap wordt dan regelmatig aangevuld en gecontroleerd door ons  In overleg wordt het assortiment gewijzigd zodat consumenten steeds iets te kiezen heeft.

 Meer weten neem dan contact met ons op 

Winkelwagen

© 2017 - 2021 DBS De Bruijn Streekproducten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

LEEFTIJDSCHECK : Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.